Novosti

Business & leisure  

25. godišnjica poslovanja poduzeća Gastrocom

25. godišnjica poslovanja poduzeća Gastrocom

...naša priča traje 25 godina, a započela je davne 1993. godine.

Naše poduzeće započelo je svoje poslovanje sa 60 zaposlenika, a do danas taj se broj udvostručio te je poduzeće Gastrocom izraslo u vodećeg pružatelja ugostiteljskih usluga na području grada Varaždina. Kroz godine, kultna gostionica "Šibenik", pansion "Miramar" i restoran "Graničar" poprimili su novi značaj i vrijednost. Na njihovim mjestima danas se nalaze renomirani objekti, a to su restoran autohtone kuhinje Verglec, pansion / restoran Garestin i vrhunski Park Boutique Hotel 4* koji je točka na "i" dugogodišnjeg uspješnog poslovanja i ulaganja u razvoj poduzeća. 25. godišnja tradicija u ugostiteljstvu i hotelijerstvu zaslužna je za izvrsnost usluge koju pružamo u našim objektima. Također, uspjeh temeljimo na profesionalnosti, znanju i uslužnosti naših zaposlenika koji su glavni pokretači razvoja i razlog dugogodišnjeg poslovanja poduzeća.

 

Za naše dugogodišnje uspješno poslovanje zaslužni ste i vi, naši vjerni gosti, stoga vas pozivamo da naši objekti i dalje budu vaše mjesto opuštanja, ugodnih druženja, poslovnih susreta i svečanih trenutaka.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće