Caffe i vrtna terasa

Business & leisure  

Govore stariji Varaždinci da je naš grad oduvijek bio mjesto mistične privlačnosti za sve putnike prolaznike i namjernike. Čak su i važni grofovi rado silazili sa svojih kićenih kočija i kucali na vrata lokalnih vinara. A domaćini, prave dušice, nikada nisu odbijali za društvo natočiti gostu i sebi kupicu slatkog bijelog nektara. Zato su i danas naša lica pomalo rumena, a srca razigrana kao najglasniji bubnjevi.

Dani su uvijek obojani onime
što smo spremni doživjetiDoživite kavu i slastice u jedinstvenom ambijentu parka Vatroslava Jagića

Uz restoran Park nalazi se i caffe bar u kojem možete uživati uz najbolju kavu i pomno odabrane slastice. Namijenjen je hotelskim gostima, posjetiteljima i slučajnim prolaznicima, svima koji svoje dane započinju i žive s dodirom pravog užitka. Jedinstvena lokacija, te maštovite tematske ponude, ovo mjesto čine idealnim za vaša privatna ili poslovna druženja.

ParkBH cr Caffe 01
ParkBH foto web 380x380 caffe001
Caffe bar Park

APERITIV KAVANA

  • 40 sjedala u interijeru
  • Originalne slastice i velika ponuda piće

VRTNA TERASA

  • 40 sjedala u eksterijeru uz Park Vatroslava Jagića
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće