Business & leisure  

Uvjeti korištenja

Pravni uvjeti

Mi koristimo najnovije i najsigurniju dostupnu tehnologiju. Međutim, kako smo javno dostupna stranica, ne možemo biti odgovorni za kvarove uzrokovane štetnim komponentama, virusima i spyware-ovima na internetu. Pozivamo vas da zaštitite svoje podatke i / ili na sustav instalirate softver za zaštitu protiv virusa. Vi kao korisnik ste suglasni da Park Boutigue Hotel nije odgovoran za bilo kakve kvarove uzrokovane telefonskim i Internet uslugama, ISP, elektronskim ili hardverskim problemima ili kvarovima bilo koje vrste. Park Boutique Hotel je javni web servis, a time i ovisi o raspoloživosti. Dakle, nismo odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili komercijalnu štetu, uključujući gubitak profita što proizlazi iz korištenja ove stranice. Park Boutique Hotel zadržava pravo izmjene bilo kakve informacije u ovom dokumentu, te će objaviti izmijenjenu verziju na ovome istome web mjestu.

Osobni podaci

Park Boutique Hotel poštuje vašu privatnost i obvezuje se da će poduzeti odgovarajuće korake kako bi se osiguralo da su vaši podaci sigurni u svakom trenutku. Jamčimo da ćemo se Vašim podacima koristiti sa potpunom pažnjom. Mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne trgujemo osobnim/kontaktnim podacima prikupljenim na našim stranicama za rezervacije.

Zaštita vašeg identiteta

Park Boutique hotel ne otkriva Vaš identitet trećim stranama. Međutim, Vaše podatke možemo otkriti u slučaju Vašeg izričitog pristanka ili ukoliko to od nas zahtijevaju Državna tijela.

IP adresa

IP adrese su jedinstvene za svako računalo i upotrebljavaju se da bi identificirale pošiljatelje i primatelje informacija preko Interneta. Park Boutique Hotel koristi IP adresu Vašeg računala da bi izvršilo prijavu Vaših podataka unutar našeg sustava rezervacija. Tako osiguravamo zaštitu platnog prometa i zaštitu od prijevara. Mi nikada ne distribuiramo osobne podatke naših klijenata izvan rezervacijskog sustava.