Business & leisure  

Uvjeti korištenja i uvjeti rezervacije

Pravni uvjeti

Mi koristimo najnovije i najsigurniju dostupnu tehnologiju. Međutim, kako smo javno dostupna stranica, ne možemo biti odgovorni za kvarove uzrokovane štetnim komponentama, virusima i spyware-ovima na internetu. Pozivamo vas da zaštitite svoje podatke i / ili na sustav instalirate softver za zaštitu protiv virusa. Vi kao korisnik ste suglasni da Park Boutigue Hotel nije odgovoran za bilo kakve kvarove uzrokovane telefonskim i Internet uslugama, ISP, elektronskim ili hardverskim problemima ili kvarovima bilo koje vrste. Park Boutique Hotel je javni web servis, a time i ovisi o raspoloživosti. Dakle, nismo odgovorni za bilo kakvu izravnu, neizravnu, slučajnu, posebnu ili komercijalnu štetu, uključujući gubitak profita što proizlazi iz korištenja ove stranice. Park Boutique Hotel zadržava pravo izmjene bilo kakve informacije u ovom dokumentu, te će objaviti izmijenjenu verziju na ovome istome web mjestu.

Osobni podaci

Park Boutique Hotel poštuje vašu privatnost i obvezuje se da će poduzeti odgovarajuće korake kako bi se osiguralo da su vaši podaci sigurni u svakom trenutku. Jamčimo da ćemo se Vašim podacima koristiti sa potpunom pažnjom. Mi ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne trgujemo osobnim/kontaktnim podacima prikupljenim na našim stranicama za rezervacije.

Zaštita vašeg identiteta

Park Boutique hotel ne otkriva Vaš identitet trećim stranama. Međutim, Vaše podatke možemo otkriti u slučaju Vašeg izričitog pristanka ili ukoliko to od nas zahtijevaju Državna tijela.

IP adresa

IP adrese su jedinstvene za svako računalo i upotrebljavaju se da bi identificirale pošiljatelje i primatelje informacija preko Interneta. Park Boutique Hotel koristi IP adresu Vašeg računala da bi izvršilo prijavu Vaših podataka unutar našeg sustava rezervacija. Tako osiguravamo zaštitu platnog prometa i zaštitu od prijevara. Mi nikada ne distribuiramo osobne podatke naših klijenata izvan rezervacijskog sustava.

 

Politika prodaje

Zahvaljujemo Vam na Vašoj rezervaciji. Molimo Vas, obratite pažnju na naše uvjete prodaje.

  • Prijava u hotel moguća je nakon 13:00 sati na dan dolaska
  • Iz hotela se potrebno odjaviti najkasnije do 11:00 na dan odlaska
  • Djeca iznad 6 godina se tretiraju kao odrasle osobe, te je cijena njihova boravka ista kao i za odrasle.

Slobodno nam se obratite za bilo kakva pitanja ili rezervaciju na sljedeću mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Hotel zadržava pravo da otkaže ili mijenja rezervaciju, ukoliko je posljedica neke greške.

Uvjeti otkazivanja

Rezervacija će biti aktivna do 18:00 sati na dan dolaska.
Rezervacija može biti otkazana najkasnije 24 sata prije dolaska.
U slučaju nedolaska, naknada za otkazivanje iznosi 100% iznosa noćenja.

Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće