Business & leisure  

Uvjeti rezervacije, plaćanja i pravila privatnosti

 

Ovi uvjeti poslovanja primjenjuju se na pružanje usluga od strane Park Boutique Hotela, Jurja Habdelića 6, 42000 Varaždin, koji posluje u sastavu poduzeća Gastrocom d.o.o., (OIB): 97020558931, upisanog u Sudski registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod matičnim brojem (MBS): 070004014. Sjedište Društva je na adresi S. S. Kranjčevića 12/I, 42000 Varaždin, Hrvatska.

Usluge su dostupne samo osobama koje mogu sklopiti pravno obvezujuće ugovore prema važećem zakonu. Korištenjem Usluga, Kupac izjavljuje da je punoljetan te ima punu pravnu sposobnost za preuzimanje prava i obveza. Kupac također jamči da je zakonski ovlašten rezervirati bilo za sebe ili za drugu osobu za koju je ovlašten djelovati.

Uvjeti prodaje uređuju ugovorni odnos između Kupca i hotela u kojem je Kupac izvršio rezervaciju.

Park Boutique Hotel zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti Uvjete prodaje.

1.Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

2.Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

3.Uvjeti rezervacije i plaćanja

Upiti i rezervacije primaju se putem naše web stranice, putem e-maila, telefonom, ili osobno na recepciji hotela.

Proces rezervacije i plaćanja je sljedeći:

-          Kupac odabire datum dolaska i odlaska, naznačuje broj odraslih i / ili djece na koje se odnosi rezervacija.

-          Kupac odabire vrstu sobe.

-          Kupac dobiva sažetak svoje rezervacije i ima mogućnost izvršiti sve izmjene potrebne u svojoj rezervaciji.

-          Kupac ispunjava obrazac "Detalji o nositelju rezervacije" sa svojim identitetom i kontakt podacima (podaci označeni zvjezdicom su obavezni).

-          U navedenom obrascu od kupca se traži naznačiti da dobrovoljno daje privolu za korištenje ovih osobnih podataka u svrhu rezervacije smještaja te prihvaća / upoznat je s uvjetima rezervacije, plaćanja i privatnosti.

-          Nakon što kupac dovrši postupak rezervacije na web mjestu kao što je gore opisano, kupac će dobiti e-poruku s potvrdom u kojoj će biti navedeni detalji rezervacije.

-          Uvjet za izvršenje rezervacije je važeća kreditna kartica. Kupac će na svoju mail adresu također dobiti i link gdje će ga se tražiti podaci njegove kreditne kartice. Napominjemo da se na Web mjestu ne vrši plaćanje. Podaci o kreditnoj kartici služe samo kao jamstvo rezervacije i          garancija plaćanja.

-          U svrhu garancije dolaska i plaćanja kreditna kartica kupca bit će predautorizirana za iznos 1. noćenja. Plaćanje ukupnog iznosa se obavlja po dolasku na recepciju, kreditnom karticom ili gotovinom. Primamo sljedeće kartice: MasterCard, Maestro, Visa i Diners.

-          Ukoliko za kupca plaća treća stvara (agencija, poduzeće i sl.), karticu je moguće tereti za ukupan iznos rezerviranih noćenja, no tek kod dolaska kupca u hotel.

-          Ako kupac nema kreditnu karticu, svoj boravak može jamčiti uplatom predujma u ukupnom iznosu, sukladno broju rezerviranih noćenja / soba. Predujam je nužno uplatiti najkasnije 7 dana prije dolaska. Podmirivanje eventualnih dodatnih troškova u hotelu je obavezno obaviti do check-outa.

-          Rezervacija je potvrđena nakon uspješno provedene predautorizacije kreditne kartice kupca, odnosno u drugom slučaju - zaprimljene uplate po predračunu.

Svaka rezervacija podrazumijeva prihvaćanje ovih Uvjeta poslovanja hotela.

Park Boutique Hotel zadržava pravo odbiti ili otkazati rezervaciju u slučaju opravdanih razloga kao što su zahtjev u neobičnim količinama, spor s kupcem zbog prethodne rezervacije itd.

Park Boutique Hotel se ne može smatrati odgovornim za pogrešne ili nepotpune podatke koje je kupac poslao tijekom postupka rezervacije.

4.Uvjeti otkazivanja

Rezervacija je aktivna do zaprimanja garancije plaćanja i čuva se do 24:00 h na dan dolaska.

U slučaju kasnog dolaska, molimo kontaktirajte naš odjel rezervacija ili recepciju na telefon: +385 42 420 300

Check - in je moguć nakon 13:00 sati na dan dolaska.

Check - out je obvezan do 11:00 sati na dan odlaska.

Rezervacija može biti otkazana, sukladno uvjetima navedenim u ponudi, odnosno potvrdi rezervacije.

Unutar otkaznog roka možemo teretiti kreditnu karticu kupca za iznos prvog noćenja po smještajnoj jedinici. Za otkaz rezervacije nakon otkaznog roka dohvaćamo / teretimo predautorizirani iznos.

U slučaju nedolaska, a bez prethodnog otkaza rezervacije, kreditna kartica kupca bit će terećena za ukupan iznos 1. noćenja.

U slučaju neuspjele predautorizacije kreditne kartice, kupac će biti obaviješten. Ukoliko ne uspijemo predautorizirati kreditnu karticu, rezervacija će biti otkazana.

5.Izjava o konverziji valute

Sva plaćanja provodimo u domaćoj valuti (HRK). Naplaćeni iznos na računu vaše kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica.