Restoran Park

Business & leisure  

U svakoj pravoj hrvatskoj kući, od pamtivijeka, naše bake su vladale kuhinjom. Kulinarska virtuoznost tih dobroćudnih gospođa mjerila se širinom osmjeha njihovih unuka nakon nedjeljnog ručka. I danas naši kuhari podižu kuhače u njihovu čast, a jela spravljaju s posebnim poštovanjem prema stoljetnim običajima svog velikog zanata.

Tajna je - prstohvat ljubavi u
posluženom tanjuru...Izaberite okuse vrhunskih autohtonih ili internacionalnih jela

À la carte restoran Park Boutique Hotela smješten je u posebno atraktivnom prostoru, temeljen na viziji vrhunske gastronomske ponude lokalnih jela i moderne kuhinje uz ponudu izvrsnih vina i pića.
Jelovnici su osmišljeni i posebno pripremljeni kako bi prenijeli viziju prvorazredne, i pristupačne gastronomske filozofije, a naša tradicija ugostiteljstva jamstvo je doživljaja kojem ćete se uvijek vraćati s radošću.

Restoran Park

+385 42 420 320

ParkBH foto web 380x380 restaurant003
ParkBH foto web 380x380 restaurant004
Restoran Park

RESTORANSKA USLUGA

  • Buffet doručak od 06:00 - 10:30
  • Radno vrijeme restorana 07:00 do 23:00
  • 100 sjedala u restoranu
  • 140 sjedala na terasi

Trebate organizaciju poslovnog druženja ili proslave
u našem restoranu Park?

Kontaktirajte nas
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće