Business & leisure  

Projektna dokumentacija

Ilustracija

Naziv projekta Rekonstrukcija postojeće i dogradnja nove građevine hotel Park 4*
Investitor (korisnik) Gastrocom d.o.o., S.S. Kranjčevića 12/I, 42000 Varaždin
Ciljevi projekta Doprinijeti unaprjeđenju konkurentnosti turističke ponude smještaja i održivom razvoju turizma u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji. Povećati tržišnu prepoznatljivost i povećati smještajne kapacitete poduzeća Gastrocom uvođenjem novih usluga smještaja kategorije 4* i pratećih dodatnih sadržaja.
Kratak opis aktivnosti

Na jedinstvenoj lokaciji u povijesnoj jezgri grada Varaždina i rubovima gradskog parka, projektom usklađenim s Prostornim planom povijesne jezgre grada, gradi se boutique hotel kategorije 4* koji će predstavljati „posebnost na jedinstvenoj lokaciji“.

Hotel će biti kapaciteta 46 kreveta u dvokrevetnim sobama i apartmanima, a u sastavu hotela nalazit će se restoran s oko 80 mjesta, aperitiv kavana s oko 40 mjesta, terasa s oko 100 mjesta te multifunkcionalna dvorana s 90 mjesta. Dodatni sadržaj hotelu je mali wellness centar opremljen saunom, jaccuzzi-jem te spravama za vježbanje.

Projekt je usklađen sa svim relevantnim nacionalnim i lokalnim strategijama, a pogotovo sa strategijama vezanih uz razvoj turizma koje ističu potrebu za hotelima visoke kategorije s naglaskom na „posebne“ (povijesne, male boutique) hotele.

Sadašnji i budući zaposlenici dobivaju mogućnost zapošljavanja u poželjnom i motivacijskom okruženju, pohađanju edukacija iz stranih jezika, rukovanja sa strojarskim sustavom hotela, kuharskih i slastičarskih tečajeva te tečajeva komunikacije za hotelsko-ugostiteljske djelatnike.

Implementacijom mjera racionalne uporabe energije te primjenom obnovljivih izvora, projekt doprinosi zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti. Realizacijom gradnje objekta ekskluzivne namjene i primjerene pojavnosti u urbanom, povijesnom tkivu jezgre grada doprinosi se javnom interesu.

Ukupna vrijednost projekta 32.269.454,32 kn
EU udio u financiranju projekta 11.971.858,93 kn
Razdoblje provedbe projekta 18 mjeseci (01.07.2014. - 31.12.2015.)
Kontakt osoba za dodatne informacije Martina Cuković, mag. oec.
Projektni asistent
Gastrocom d.o.o., S. S. Kranjčevića 12/I, 42000 Varaždin
Mob: + 385 99 265 65 26
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.