Business & leisure  

Projektna dokumentacija

Ilustracija

Naziv projekta Rekonstrukcija postojeće i dogradnja nove građevine hotel Park 4*
Investitor (korisnik) Gastrocom d.o.o., S.S. Kranjčevića 12/I, 42000 Varaždin
Ciljevi projekta Doprinijeti unaprjeđenju konkurentnosti turističke ponude smještaja i održivom razvoju turizma u gradu Varaždinu i Varaždinskoj županiji. Povećati tržišnu prepoznatljivost i povećati smještajne kapacitete poduzeća Gastrocom uvođenjem novih usluga smještaja kategorije 4* i pratećih dodatnih sadržaja.
Kratak opis aktivnosti

Na jedinstvenoj lokaciji u povijesnoj jezgri grada Varaždina i rubovima gradskog parka, projektom usklađenim s Prostornim planom povijesne jezgre grada, gradi se boutique hotel kategorije 4* koji će predstavljati „posebnost na jedinstvenoj lokaciji“.

Hotel će biti kapaciteta 46 kreveta u dvokrevetnim sobama i apartmanima, a u sastavu hotela nalazit će se restoran s oko 80 mjesta, aperitiv kavana s oko 40 mjesta, terasa s oko 100 mjesta te multifunkcionalna dvorana s 90 mjesta. Dodatni sadržaj hotelu je mali wellness centar opremljen saunom, jaccuzzi-jem te spravama za vježbanje.

Projekt je usklađen sa svim relevantnim nacionalnim i lokalnim strategijama, a pogotovo sa strategijama vezanih uz razvoj turizma koje ističu potrebu za hotelima visoke kategorije s naglaskom na „posebne“ (povijesne, male boutique) hotele.

Sadašnji i budući zaposlenici dobivaju mogućnost zapošljavanja u poželjnom i motivacijskom okruženju, pohađanju edukacija iz stranih jezika, rukovanja sa strojarskim sustavom hotela, kuharskih i slastičarskih tečajeva te tečajeva komunikacije za hotelsko-ugostiteljske djelatnike.

Implementacijom mjera racionalne uporabe energije te primjenom obnovljivih izvora, projekt doprinosi zaštiti okoliša i energetskoj učinkovitosti. Realizacijom gradnje objekta ekskluzivne namjene i primjerene pojavnosti u urbanom, povijesnom tkivu jezgre grada doprinosi se javnom interesu.

Ukupna vrijednost projekta 32.269.454,32 kn
EU udio u financiranju projekta 11.971.858,93 kn
Razdoblje provedbe projekta 18 mjeseci (01.07.2014. - 31.12.2015.)
Kontakt osoba za dodatne informacije Martina Cuković, mag. oec.
Projektni asistent
Gastrocom d.o.o., S. S. Kranjčevića 12/I, 42000 Varaždin
Mob: + 385 99 265 65 26
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće