Novosti

Business & leisure  

...naša priča traje 25 godina, a započela je davne 1993. godine.

Naše poduzeće započelo je svoje poslovanje sa 60 zaposlenika, a do danas taj se broj udvostručio te je poduzeće Gastrocom izraslo u vodećeg pružatelja ugostiteljskih usluga na području grada Varaždina. Kroz godine, kultna gostionica "Šibenik", pansion "Miramar" i restoran "Graničar" poprimili su novi značaj i vrijednost. Na njihovim mjestima danas se nalaze renomirani objekti, a to su restoran autohtone kuhinje Verglec, pansion / restoran Garestin i vrhunski Park Boutique Hotel 4* koji je točka na "i" dugogodišnjeg uspješnog poslovanja i ulaganja u razvoj poduzeća. 25. godišnja tradicija u ugostiteljstvu i hotelijerstvu zaslužna je za izvrsnost usluge koju pružamo u našim objektima. Također, uspjeh temeljimo na profesionalnosti, znanju i uslužnosti naših zaposlenika koji su glavni pokretači razvoja i razlog dugogodišnjeg poslovanja poduzeća.

 

Za naše dugogodišnje uspješno poslovanje zaslužni ste i vi, naši vjerni gosti, stoga vas pozivamo da naši objekti i dalje budu vaše mjesto opuštanja, ugodnih druženja, poslovnih susreta i svečanih trenutaka.

"Hotels de Charme et de Caractère"

Ponedjeljak, 25. 7. 2016.

S veseljem objavljujemo da je Park Boutique Hotel izabran kao prvi boutique hotel u Hrvatskoj da se pridruži brendu "Hotels de Charme et de Caractère", te postao član tako posebnog brenda na tržištu. 
Čast nam je biti dio ove šarmante priče.
 
We are proudly announcing a membership of "Hotels de Charme et de Caractère".
As a first boutique hotel in Croatia who became a member of such a special brand, we are honored to be part of this charming story.
 

Proslavite svoju svadbenu večeru u našem novotvorenom restoranu Park Boutique Hotela!
Sve informacije na kontakt:
Park Boutique Hotel
J. Habdelića 6, HR-42000 Varaždin
Tel +385 42 420 300 / Fax +385 42 420 303
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  / www.park-boutique-hotel.eu